Hesabım
    Bradley Cooper ve Christian Bale'den Soğuk Savaş Filmi Geliyor

    İkili, Soğuk Savaş'ın son günlerinde dost olan CIA ve KGB ajanlarına hayat verecek.

    .

    Eski "American Hustle" rol arkadaşları Bradley Cooper ve Christian Bale, filmin yapımcısı Chuck Roven ve yazar Eric Warren Singer ile Atlas Entertainment'ta yeniden bir araya gelecek.

    "Best of Enemies" adlı proje, Eric Dezenhall ve Gus Russo'nun "Best of Enemies: The Last Great Spy Story of the Cold War" (En İyi Düşmanlar: Soğuk Savaş'ın Son Büyük Casus Hikayesi) adlı kitabından uyarlanıyor.

    Soğuk Savaş'ın son günlerinde geçen hikaye, 1978'de Washington D.C.'ye yeni gelen CIA vaka memuru Jack Platt (Cooper) ve KGB ajanı Gennady Vasilenko'yu (Bale) konu alıyor.

    İlgili kurumlar, her bir adamı diğerini ülkesine ihanet etmeye ikna etmeye çalışmakla görevlendirdi; ancak ikili, sonunda beklenmedik bir şekilde arkadaş oldu.

    Yıllar sonra birlikte Sovyet köstebeği Robert Hanssen'in keşfedilmesine yardım ettiler ve diğer birçok yüksek profilli casusluk gizemini çözdüler.

    Pek çok stüdyo ve dağıtımcının projenin haklarını almak için yarıştığı, Netflix ve Apple'ın bu konuda öncü olduğu belirtiliyor. Ayrıca Bradley Cooper'ın, senaryoya bağlı olarak yönetmenliği de üstlenebileceği belirtiliyor.

    Cooper son olarak Leonard Bernstein'ın biyografik filmi “Maestro”nun yapımcılığını, ortak yazarlığını, yönetmenliğini ve başrolünü üstlendi. Bale ise Amerika gişesinin yeni lideri Miyazaki imzalı "The Boy and the Heron"da Shoichi Maki'yi seslendiriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top