Hesabım
    Jenna Ortega ve Martin Freeman Başrollü "Miller's Girl"den İlk Fragman

    Jade Halley Bartlett'in ilk dramatik filmi Ocak ayında vizyona giriyor.

    Wednesday ve Çığlık 6 gibi hitlerden sonra Jenna Ortega, ilk kez yazar ve yönetmenlik yapan Jade Halley Bartlett'in yeni filmi Miller's Girl'de her zamanki gibi tehlikeli görünüyor. Lionsgate'in yayınladığı fragmanda Jenna Ortega, ünlü yazarlık profesörü Bay Miller'ın (Martin Freeman) vesayeti altına giriyor. Film öğretmen ve çırağı arasındaki karmaşık bir ilişkiye odaklanıyor.

    Ortega, Miller's Girl'de; Bay Miller'ın rehberliğinde büyük başarılara imza atacak gibi görünen Cairo Sweet adında gizemli ve yetenekli genç bir yazar olarak başrolü üstleniyor. İkili ilk tanıştıklarında, kız hevesli bir okuyucu olarak Bay Miller üzerinde iyi bir izlenim bırakıyor ve Bay Miller onun özellikle kelimeler konusunda yetenekli olduğunu hemen keşfediyor. Miller'ın onun mizah anlayışını büyüleyici bulması da cabası.

    Miller Cairo'da büyük bir potansiyel görür ve yeteneklerini test etmesi için ona özel bir kısa öykü ödevi teklif eder, ancak ikisi arasında daha karanlık bir şey vuku buluyor gibi görünmektedir. Meslektaşları bu konuda onunla dalga geçmeye başladığında ve Cairo'nun arkadaşı ona "seni sevmesini sağla" dediğinde, aralarındaki bağın çok hızlı bir şekilde karışacağı açıktır. Bay Miller'ın işi, ailesi ve normal bir hayat sürme umudu, Cairo'nun zinciri yukarı çekip ikilinin öğretmen ve öğrencinin ötesinde bir ilişki paylaştığını iddia etme tehdidiyle tehlikeye girer. Sinopsise göre, her ikisi de hayatları daha da karışırken, amaç duygularına ve değer verdikleri her şeye tutunmak için umutsuzca savaşıyorlar.

    Miller's Girl 26 Ocak'ta sinemalarda olacak, ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top