Hesabım
    Mattel'den Yeni Oyuncak Bebek Filmi: American Girl

    "Barbie" ile büyük bir başarı yakalayan Mattel Films, American Girl bebeklerine dayanan yeni filmi Paramount ile geliştiriyor.

    Mattel

    Mattel Films, Paramount Pictures ve Temple Hill Entertainment, Mattel markasının "American Girl" oyuncak bebeklerinin film uyarlaması için bir araya geliyor.

    Filmin senaryosunu "Pet Sematary: Bloodlines"ın yazarı ve yönetmeni Lindsey Anderson Beer kaleme alacak. Beer aynı zamanda yapımcılık görevini de üstleniyor.

    Mattel daha önce 2019'da başarılı olamayan bir film uyarlaması girişimi için MGM ile ortaklık kurmuştu. Şirket "Barbie"nin muazzam başarısının ardından kendi oyuncaklarına dayanan daha fazla film uyarlaması için çalışmaları hızlandırdı.

    "Barbie" Sadece Başlangıç: Mattel Oyuncaklarına Dayanan 45 Film Yolda!

    American Girl bebekleri, daha önce Julia Roberts'ın baş yapımcılığını üstlendiği çok sayıda doğrudan DVD filmi ve televizyon filmiyle ekrana uyarlandı. Abigail Breslin liderliğindeki "Kit Kittredge: An American Girl" filmi ise 2008'de sinemalarda gösterime giren tek uyarlama oldu.

    Mattel Films Başkanı Robbie Brenner yaptığı açıklamada şunları söylüyor:

    American Girl, milyonlarca sadık hayrana sahip, tarih ve hikaye anlatımı açısından zengin, sevilen bir seri. Marka, oyuncak bebekler, kitaplar, canlı deneyimler ve televizyon filmleri aracılığıyla onlarca yıldır kalpleri fethediyor. Mattel Films'in ivmesini sürdürmekten ve American Girl'ü beyaz perdede hayata geçirmek için Paramount Pictures, Temple Hill Entertainment ve Lindsey Anderson Beer ile işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz."

    American Girl filminin "Barbie" filmi kadar ilgi çekici olup olmayacağını zaman gösterecek ancak bu bebekler, Barbie kadar bilinir bir marka olmadığından filmin küresel çapta aynı başarıyı yakalaması imkansız görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top