Hesabım
    "Aquaman ve Kayıp Krallık"tan Önce İzlenmesi Gereken 5 DC Yapımı

    "Aquaman ve Kayıp Krallık" 22 Aralık'ta sinemalarda...

    Warner Bros.

    "Aquaman ve Kayıp Krallık"ın vizyona girmesi için geri sayımın hızlandığı bugünler, artık sona erecek olan DC Genişletilmiş Evreni'ninn (DCEU) en iyi eserlerinden bazılarını yeniden ziyaret etmek için en uygun zaman olabilir.

    2013'te Zack Snyder imzalı "Man of Steel" ile başlayan DCEU defteri artık kapanacak ve 2025 yılında vizyona girecek olan yeni Superman filmi "Superman: Legacy" ile James Gunn'ın önderliğinde yeni DC Evreni başlayacak.

    Synderverse olarak adlandırılan DCEU oyuncularının çoğu, en azından Henry Cavill, Gal Gadot, Ben Affleck gibi en önemlileri rollerine geri dönmeyecek ancak bu evrenin bazı filmleri yeni DC Evreni'ne de taşınacağından bazı DCEU filmlerini hatırlamak önemli.

    Jason Momoa'nın DC Evreni'ndeki geleceğine gelirsek; aktörün Aquaman olarak devam etmesi olası olduğu gibi, bu rolle bu filmde vedalaşması ve gelecekte yeni bir karakterle DC Evreni'nde kalmaya devam etmesi de olası görünüyor. Momoa'nın DC'deki geleceğini öğrenmeyizamana bırakırken, gelin "Aquaman ve Kayıp Krallık"tan önce izlenmesi gereken 5 DC yapıımına birlikte göz atalım...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top