Hesabım
    Ridley Scott "Napolyon" ve "Gladyatör 2"den Sonraki Projesini Belirledi

    86 yaşındaki yönetmen çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

    .

    Ridley Scott, 20th Century Studios ve Scott Free yapım şirketi için Kevin McMullin'in kısa öyküsü "BOMB"a dayanan yeni bir aksiyon gerilim filminin yönetmenliğini üstlenecek.

    20th Century'nin, aralarında Apple, Netflix, Sony ve Warners'ın da bulunduğu dokuz diğer teklifi geride bırakarak projeyi aldığı bildirildi. Anlaşmaya McMullin'in senaryoyu yazması da dahil.Scott ve Michael Pruss yapımcılığını üstleniyor.

    Dog Day Afternoon” ve “Speed” filmlerinin bir karışımı olduğu söylenen hikaye, Londra'daki düğününden önceki gece göreve çağrılan rehine müzakerecisi Frankie Ippolito'yu konu alıyor.

    Piccadilly Circus'taki bir inşaat alanına park eden bir adam, yeni ortaya çıkarılan, İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma patlamamış bir bombanın üzerinde duruyor.

    Yerel kolluk kuvvetlerine yalnızca Frankie ile konuşacağını söyler ve bu, Frankie'nin bir geçmişe sahip olduğu bombacıyı durdurmak için bir gecede verilen mücadeleye sürüklendiği bir olaylar zincirini başlatır.

    Scott'ın son filmi “Napolyon” yakın zamanda gösterime girdi ve 86 yaşındaki yönetmen şu anda gelecek yıl vizyona girmesi planlanan "Gladyatör 2"yi çekiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top