Hesabım
    "Ghostbusters: Frozen Empire"dan Yeni Görsel: Bill Murray İtfaiye Binasına Döndü!

    Hayalet Avcıları serisinin yeni filminde iki nesil kahraman birlikte savaşacak.

    Empire

    29 Mart'ta "Hayalet Avcıları: Ürperti" adıyla vizyona girecek "Ghostbusters: Frozen Empire"dan Bill Murray ve Paul Rudd'ın yer aldığı yeni bir görsel Empire Magazine tarafından paylaşıldı.

    Murray, 1984 tarihli orijinal filmden bu yana Dr. Peter Venkman'ı canlandırıyor ve karakter, Ray Stantz (Dan Aykroyd) ve Egon Spengler (Harold Ramis) ile birlikte ekibin kurucu üyelerinden biri haline geldi. Serinin ilk bölümlerinde yaşadığı maceraların ötesinde Venkman, artık orijinal ekibin izinden giden yeni ekibin oyuncu kadrosuyla tanışmaya hazırlanıyor.

    Empire

    Yeni fotoğrafta Murray, devam filminde bir kez daha Gary Grooberson'ı canlandıracak olan Paul Rudd ile konuşurken görülüyor. Karakter, "Ghostbusters: Afterlife" olayları sırasında, Egon'un ailesine perili evlerinin ardındaki gizemi çözmede yardım etme fırsatı bulduğu için minnettar olan orijinal ekibin bir hayranı olarak tanıtıldı. Önceki bölümde genç takımın Gozer'a karşı savaştığını gördükten sonra, seriye yeni düşmanları tanıtacak devam filminde iki nesil kahraman birlikte çalışacak.

    Yeni nesil Hayalet Avcıları arasında Phoebe (McKenna Grace), Trevor (Finn Wolfhard) ve Callie Spengler (Carrie Coon) yer alıyor; Egon'un torunları, dünyayı peşinden gelen renkli hayaletlerden kurtararak akrabalarını gururlandırıyor.

    "Hayalet Avcıları: Frozen Empire", New York şehrini yazın ortasında korkunç bir kışa sürükleyecek bilinmeyen bir sis olan Death Chill'i seriye tanıtacak. Şehrin hava durumu tahmin edilemez hale gelirken, sisin arka planında boynuzlu bir figür belirir ve Hayalet Avcıları'nı, New York'a daha fazla zarar vermeden onunla yüzleşmeye zorlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top