Hesabım
    Bill Skarsgard, John F. Kennedy'e Hayat Verecek

    James Gray'in "Mayday" filmi Kennedy'nin donanma komutanı olduğu gençlik yıllarına odaklanacak.

    .

    "The Lost City of Z" ve "Ad Astra" yönetmeni James Gray şu anda bir sonraki filmine hazırlanıyor ve görünüşe göre yıldızını bulmuş olabilir.

    DanielRPK (World of Reel aracılığıyla), "IT", "John Wick: Chapter 4" ve "Barbarian" yıldızı Bill Skarsgård'ın projede genç John F. Kennedy'yi canlandıracağını bildiriyor.

    "Mayday" başlıklı proje, Kennedy'nin II. Dünya Savaşı sırasında Güney Pasifik'teki devriye torpido botu PT 109'da Donanma komutanı olarak görev yaptığı gençlik günlerine odaklanacak.

    Tekne bir muhrip tarafından hedef alınır ve mürettebatından ikisinin ölümünden sonra Kennedy, hayatta kalan on bir kişiyi Japon mavnalarından kaçmak zorunda kaldıkları Solomon Adaları zinciri arasındaki ıssız bir adaya yüzmeye yönlendirir.

    Film, Kennedy'nin babasıyla paylaştığı çalkantılı ilişkinin yanı sıra onun bir savaş kahramanına doğru evrimini de gösterecek.

    Son olarak "Armageddon Time" filmini yöneten Gray'in şimdilerde, orijinal olarak Samuel Franco ve Evan Kilgore tarafından yazılan senaryoyu yeniden yazdığı ve prodüksiyonun yakında başlayacağı bildiriliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top