Hesabım
    "Cem Karaca'nın Gözyaşları" Filmine İlk Bakış!

    İsmail Hacıoğlu'nun Cem Karaca'ya hayat verdiği filmden teaser fragman yayınlandı.

    Yüksek Aksu'nun yönettiği, İsmail Hacıoğlu'nun Cem Karaca'ya hayat verdiği, merakla beklenen "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminden ilk teaser fragman yayınlandı.

    Merakla beklenen ilk görüntülerde, Cem Karaca’yı canlandıran İsmail Hacıoğlu’nun seslendirdiği şarkı dikkat çekiyor. Sanatçının 1967 yılında Apaşlar grubuyla katıldığı Altın Mikrofon Ses Yarışması’nda ikinciliği kazandığı, ardından ilk plağına ve biricik oğluna da ismini veren “Emrah” şarkısı, 26 Ocak’ta vizyona girecek filmden yayınlanan ilk görüntülere eşlik ediyor.

    Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya’nın ortak yapımcılığında çekilen filmde İsmail Hacıoğlu'nun annesi Toto Karaca'yı Yasemin Yalçın, babasını Mehmet Karaca'yı ise Fikret Kuşkan canlandırıyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda bu isimlere; Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman, Melisa Döngel, Kubilay Tunçer gibi birbirinden değerli oyuncular eşlik ediyor.

    Şarkıları dillerden düşmeyen Cem Karaca'nın hayatını beyaz perdeye taşıyan filmin yapımcılığını Özgür Tari ve Aytaç Ağdağ üstlenirken, müzik direktörlüğünü Cem Öget üstlendi. "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin senaryosu ise Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık’ın imzasını taşıyor.

    "Cem Karaca'nın Gözyaşları" 26 Ocak'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top