Hesabım
    Chris Rock "Testere" Serisine Geri Dönecek mi?

    "Saw XI" yapımcısı Chris Rock'ın seriye geri dönüşü hakkında konuştu.

    .

    Sevilen korku serisinin 10. filmi olan "Testere X", bu yıl gösterime girdi ve önceki film "Spiral: From the Book of Saw"dan (Spiral: Testere Devam Ediyor) çok daha iyi eleştiriler alarak "Testere 11" filminin önünü açtı.

    2021 yapımı "Spiral" serinin pek de iyi değerlendirilmeyen filmleri arasında yer almaya devam ediyor ancak filmin Chris Rock, Samuel L. Jackson gibi isimleri bir araya getiren oyuncu kadrosu gerçekten dikkat çekiciydi.

    Testere serisinin yapımcıları Mark Burg ve Oren Koules, SFX Magazine ile yakın zamanda yapılan bir röportajda bir sonraki film için fikirler sunarken, Chris Rock'ın seriye potansiyel dönüşüne de değindiler.

    Burg, "Belki bir gün Spiral'in devamı için geri döneriz" dedi, "Chris Rock bunu yapmayı çok isterdi, ancak Testere X'e gösterilen tepki ve filmin başarısı nedeniyle odak noktamız Testere 11."

    "Testere 11" İçin Vizyon Tarihi Duyuruldu!

    Rock, 2021'de ComicBook.com ile seriye geri dönüp dönmeyeceği hakkında konuştuğunda, bazı görüşmeler olduğunu onaylamış ve şunları söylemişti: "Bunun iyi sonuç vermesini istiyoruz, bu yüzden kendimizin çok ilerisine gitmek istemiyoruz, ancak bu iyi sonuç verirse kendimi bunu tekrar yaparken görebilirim."

    Aktörün olumlu yorumlarına rağmen, yapımcıların açıklamalarına göre, sıradaki filmin "Testere X" ve "Testere 2" arasındaki zaman çizgisinde yer alması bekleniyor. Bu durumda Chris Rock'ın geri dönüşü şimdilik pek olası görünmüyor. Ancak serinin gidişatı başarılı bir şekilde devam eder ve yeni filmlere yol açarsa belki Rock'ın Detective Zeke Banks karakteri de geri dönebilir.

    "Testere 11" Hangi Zaman Aralığında Geçecek?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top