Hesabım
    Glen Powell Doğruladı: "Twisters" Bir Devam Filmi Değil

    "Twisters", 1996 yapımı "Twister" filminin devamı ya da reboot'u değil...

    .

    Heyecanla beklediğimiz 2024 filmlerinden biri, başlangıçta 1996 yapımı felaket filmi "Twister"ın (Kasırga) devamı olarak duyurulan "Twisters" filmi.

    Universal ile Warner Bros. Pictures arasındaki ortak yapım ilk açıklandığında "1996 filminden yeni bir bölüm" olarak adlandırıldı ve bunun bir devam filmi mi yoksa bir yeniden başlatma (reboot) mı olduğu konusunda kafa karışıklığı yaşandı. Ancak o zamandan bu yana bu bağlantı da geri çekildi ve bunun başlı başına yeni bir hikaye olduğu söylentileri ortaya çıktı.

    Geçen hafta "The Revenant" yazarı Mark L. Smith, filmin yönetmeni Lee Isaac Chung'un (Minari), kendi yazdığı senaryonun bir kısmını yeniden yazdığını belirtti. Smith, hikayenin son hali hakkında çok fazla bilgisi olmasa da bunun bir devam filmi olmadığını söyledi.

    Şimdi, filmin yıldızlarından biri olan Glen Powell da bunu ikinci kez doğruladı. Yeni filmi "Anyone But You"nun tanıtımını yaparken Vogue dergisine konuşan Powell, her şeyin tamamen bağımsız olduğunu söylüyor:

    "Kesinlikle bir yeniden başlatma değil. Hikayeyi ilkinden yeniden yaratmaya çalışmıyoruz. Tamamen özgün bir hikaye. Orijinal filmden hiçbir karakter yok, dolayısıyla bu aslında bir devamı değil. Bu, günümüzde geçen bağımsız bir hikaye."

    İlk duyurulduğunda, projenin başrolünde ilk filmin yıldızları Helen Hunt'ın ve merhum Bill Paxton'ın kızının yer alacağı söylendi ancak görünen o ki durum böyle değil.

    Powell filmde DC'nin yeni Superman'i David Corenswet, "Normal People"da çıkış yapan Daisy Edgar-Jones, "Nope" oyuncusu Brandon Perea, "Sabrina" yıldızı Kiernan Shipka'nın yanı sıra Sasha Lane, Anthony Ramos, Daryl McCormack ve Maura Tierney ile birlikte rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top