Hesabım
    James Gunn "The Batman: Part II" Söylentilerini Yalanladı

    DC Studios CEO'su, Hush, Clayface ve daha fazlasının devam filminde yer alacağını öne süren son söylentilere yanıt verdi.

    Warner Bros.

    2022 yapımı "The Batman"in büyük gişe başarısı ve eleştirmenlerden aldığı beğeninin ardından devam filmine hızla onay çıktı. Film, DC Studios başkanları James Gunn ve Peter Safran'ın ana DC Evreni devamlılığının dışında var olan filmleri ve TV şovlarını içeren DC Elseworlds markasının bir parçası olacak.

    Devam filmini bekleyen hayranların sabırsızlığı artarken filmin oyuncu kadrosuyla ilgili söylentiler de hızla artmaya başladı ancak Gunn bunlardan bazılarını kesinlikle yalanlayarak son verdi.

    Gunn, Threads'te yakın zamanda yayınlanan bir gönderide Profesör Pyg, Scarecrow, Clayface, Hush ve Dick Grayson'ın "The Batman Part II"de yer almasının beklendiği yönündeki son söylentilere "Tamamen uydurma" diyerek yanıt verdi.

    .

    Matt Reeves şu anda "The Batman"in devamı üzerinde çalışıyor. Robert Pattinson'ın Batman rolüne geri döneceği film için Reeves de yönetmen koltuğuna geri dönecek. Filmin, ilk filmde tanıtılan karakterlerden hangilerini içereceği şimdilik kesin olarak belli değil. Diğer yandan Colin Farrell'ın "The Batman"deki rolünü tekrarlayacağı HBO dizisi "The Penguin"in 2024 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top