Hesabım
    Pixar'dan "Arabalar 4" Geliyor!

    Pixar'da yeni bir Arabalar filmi üzerinde çalışılıyor...

    Pixar

    Son yıllarda gişede eskisi kadar başarılı olamayan Pixar, yakında gelecek "Ters Yüz 2" ve çalışmaları devam eden beşinci "Oyuncak Hikayesi" ile devam filmlerinin güvenli bölgesine geri dönüyor.

    Şimdi ise yeni bir video röportaj, Pixar'ın başka bir "Arabalar" filmi üzerinde çalıştığı haberini verdi. Pixar Animation Studio'nun "seri kreatif direktörü" Jay Ward, 2023 Porsche Rennsport Buluşma Etkinliği'ne katıldı ve burada The Late Brake Show ile röportaj yaptı.

    Konuşma sırasında bölümün sunucusu Jonny Smith, Ward'a daha fazla Arabalar projesi gelip gelmeyeceği hakkında soru sordu ve o da bir şey üzerinde çalıştıklarını söyledi ancak halk muhtemelen birkaç yıl boyunca bunu göremeyecek:

    "Arabalar'la ilgili daha fazla gelişme var, henüz daha fazlasını söyleyemem. Arabalar'ın devam edecek bir hayatı var. Şu anda birkaç yıl içinde göreceğiniz gerçekten eğlenceli projeler üzerinde çalışıyorum. Bunları yapmamız biraz zaman alıyor.

    "Arabalar" filmleri şimdiye kadar eleştirmenlerce en kötü karşılanan Pixar filmleri arasında yer aldı. Özellikle devam filmleri, "Lightyear" ve "Elemental"a kadar yıllardır en kötü eleştirel puanlara sahipti. Bununla birlikte, filmler son derece karlı oldu; gişede 1.4 milyar dolar kazandı, ama daha da önemlisi Disney için çok daha fazla gelir sağlayan milyarlarca dolarlık ürün satışını sağladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top