Hesabım
    John Wick Yönetmeninin Hedefinde "Star Wars" ve "Blade" Var

    Chad Stahelski ileride Star Wars ve Marvel projelerinde çalışmak istediğini açıkladı.

    .

    "John Wick" serisinin yönetmeni Chad Stahelski'nin şu anda geliştirme aşamasında olan pek çok projesi var. Henry Cavill liderliğindeki "Highlander" yeniden yapımının bir sonraki projesi olması bekleniyor. Ayrıca "Ghost of Tsushima" uyarlamasının yanı sıra bir "Rainbow Six" filmi ve muhtemelen "John Wick 5" de yolda.

    Bu haftaki Happy Sad Confused Podcast'inde Josh Horowitz ile konuşan Stahelski, bu kadar yoğun bir listeye rağmen denemekten memnuniyet duyacağı başka serilerin de olduğunu söylüyor. Listede "Star Wars" ve Marvel'ın Blade ve Wolverine karakterleri yer alıyor:

    "Herkesin kendine göre bir şeyi var, değil mi? Sanki ben bir 'Star Wars' adamıyım. İlk 'Star Wars' hayatımı değiştirdi. Belki bir gün, Disney eğer dinliyorsan… birkaç yıl sonra bana haber ver, 'Star Wars' için birkaç fikrim var. Buna bir göz atarım. Bana bir şans vermeniz için size meydan okuyorum."

    Stahelski Marvel hakkında da konuştu ve Hugh Jackman'ın Wolverine'i ile çalışabilseydi çok mutlu olacağını belirtti. Ancak yönetmeni özellikle heyecanlandıran başka bir Marvel karakteri var: "Oradaki onca şey arasından bir saniyede Blade'e saldırırdım. Bu beni derinden etkileyen bir şey..." Yönetmen sözlerine şöyle devam etti:

    "Bakın, Marvel için bir sürü projede çalıştım. Bana çok ama çok iyi davrandılar. Ve kesinlikle Kevin Feige, 'John Wick' ile bir seri başlatma konusunda bana vermekten mutluluk duyduğu tavsiyelerle adeta bir akıl hocası gibi oldu.

    Bunun hakkında konuştuk. Ama çok iyi bir formülleri var, kendi işleri yolunda gidiyor ve sanırım artık 'Blade'e doğru insanları dahil ettiler, ben de yakın çevrede değilim. Ama görüştük ama her şey bir nedenle bir araya geliyor ve artık onlara uygun bir ortam var.

    Ama yaptıklarına bakılırsa harika bir iş çıkarıyorlar ama eğer bu iş bundan beş yıl sonra onlar için yolunda gitmezse yine 'evet' derdim."

    Marvel'ın Mahershala Ali liderliğindeki "Blade" filmi o kadar çok senarist, yönetmen ve senaryo değişikliği geçirdi ki hayranların aklında bu filmin bir şekilde çekilip çekilemeyeceğine dair şüpheler var. Son olarak Yann DeMange'nin yöneteceği açıklanan filmin 7 Kasım 2025'te vizyona gireceği söyleniyor. Fakat "Blade" bir kez daha ertelenirse eminiz ki artık buna kimse şaşırmaz ve kim bilir, belki de proje hayata geçirilemezse Stahelski'nin başa geçmesi için bir şans doğabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top