Hesabım
    Jack Black, Jason Momoa'lı "Minecraft" Filmine Katıldı

    Merakla beklenen filmin prodüksiyonu yakında başlayacak...

    .

    Jack Black, prodüksiyonun başlamasından hemen önce, Warner Bros. Pictures, Vertigo ve Legendary'nin "Minecraft" filminin kadrosuna katıldı.

    Haberi duyuran Deadline, Black'in "Steve" rolünü oynayacağını belirtti. Filmin başrolünde "Aquaman" yıldızı Jason Momoa yer alırken oyuncu kadrosunda ayrıca Emma Myers, Danielle Brooks ve Sebastian Eugene bulunuyor. Bu isimlerin hangi karakterleri canlandırdığı, filmin konusu gibi gizli tutuluyor.

    "Minecraft" filmi, bugüne kadar 300 milyon kopya satan ve aylık 140 milyon aktif oyuncuya sahip, aynı adlı, çok satan Mojang video oyunundan beyaz perdeye uyarlanıyor. Jared Hess tarafından yönetilen filmin yapımcıları arasında Roy Lee, Jon Berg, Mary Parent, Cale Boyter, Momoa, Torfi Frans Olafsson, Vu Bui ve merhum Jill Messick yer alıyor.

    Jack Black son olarak 2023'ün en çok hasılat yapan ikinci filmi olan ve küresel gişede 1.36 milyon dolar kazanan "Süper Mario Kardeşler Filmi"nin kötü karakteri olan Bowser'a sesiyle hayat vermişti. Aktör yakında sevilen Kung Fu Panda serisinin dördüncü filmiyle dönecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top