Hesabım
    She is Conann Fragman: Conan The Barbarian'a Queer Bakış

    Film ilk gösterimini Cannes Directors’ Fortnight seçkisinde yaptı.

    .

    Bertrand Mandico'nun son filmi She Is Conann'ın resmi fragmanı yayınlandı. Erkek egemen "Conan the Barbarian"ın yeniden tasarlanmış bir versiyonu olan, queer fantazi destanının ilk gösterimi, Cannes'ın Yönetmenlerin On Beş Günü bölümünde yapıldı. Kışkırtıcı çalışmalarıyla tanınan deneysel Fransız film yapımcısı Bertrand Mandico; The Wild Boys ve ödüllü After Blue'dan sonra üçüncü deneysel filmine imza atıyor.

    Fragman, Conann'ın intikam alma ve "barbarların en barbarı" olma arayışını vurguluyor. Conann'a hayatının farklı aşamalarında rehberlik edecek olan yeraltı dünyasının Cerberus koruyucusu Rainer'ı (Elina Löwensohn) ortaya çıkarıyor. Film; Conann'ın farklı enkarnasyonlar ve eşcinsel aşklar arasındaki şiirsel yolculuğuna ve onun savaşçı kraliçe olarak yükselişine işaret ediyor.

    Conan'ın zamanda barbarca bir fantazi bilim kurgu yolculuğunda, kılıç ve büyücülük mitolojisi, üçüncü uzun metrajlı destanında Bertrand Mandico tarafından çarpıtılıyor, parçalanıyor ve cinsiyet değiştiriliyor. Altı yaşam, altı dönem ve altı ölüm..

    Rainer rolünde Löwensohn ve Sanja rolünde Julia Riedler'in yanı sıra, Conann'ın birçok yönünü canlandıran isimler arasında Claire Duburcq, Christa Théret, Sandra Parfait, Nathalie Richard ve Françoise Brion yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top