Hesabım
    "Ready Player One" Gerçek Oluyor: Warner Bros. İlk Adımı Attı

    Warner Bros, "Ready Player One"ı gerçeğe dönüştürmek için yapay zeka şirketi Futureverse ile ortaklık kurdu.

    Warner Bros.

    Ernest Cline'ın aynı adlı romanından uyarlanan 2028 tarihli Steven Spielberg filmi "Ready Player One" insanların gerçek dünyadan kaçmak için sanal gerçeklik simülasyonuna girdiği bir gelecekte geçiyordu. Warner Bros. şimdi bu hikayeyi temel alan devasa bir sanal dünyayı gerçekten yaratmak istiyor.

    Yapay zeka ve metaverse teknolojisi ve içerik şirketi Futureverse, Cline ve film yapımcısı Dan Farah'ın ortak kurduğu bir stüdyo olan Readyverse Studios'un kurulduğunu duyurdu. Readyverse Studios ayrıca "Ready Player One" serisini özel olarak web3'teki metaverse'ye getirmek için Warner Bros. Discovery ile resmi olarak ortaklık kurdu.

    Ready Player One metaversi'nin nasıl olacağına dair ayrıntılar şu an için çok az ancak şirket, 2024'te piyasaya sürülmesinin beklendiğini söylüyor. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

    "Readyverse Studios, Cline'ın 'Ready Player One' romanında tasvir edilen açık meta veri tabanı vaadini ve gişe rekorları kıran film uyarlamasını somut bir gerçekliğe dönüştürmek için zemin hazırlıyor: kitlesel tüketiciler için çoklu dünya, çoklu IP, birlikte çalışabilen açık meta veri tabanı deneyimi.

    Readyverse, kanıtlanabilir dijital sahiplik, topluluğa ait altyapı, merkezi olmayan yönetim, güvenlik ve birlikte çalışabilirlik gibi açık meta veri tabanının ilkelerini savunacak."

    Spielberg'in yönettiği ve Tye Sheridan'ın ana kahraman Wade Watts'ı canlandırdığı “Ready Player One” filmi, küresel gişede 583 milyon dolar hasılat elde etmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top