Hesabım
    "Misery" Yeniden Çekiliyor: Jenna Ortega, Barry Keoghan & The Weeknd Kadroda

    Jenna Ortega ve The Weeknd liderliğindeki gizemli projenin "Misery" uyarlaması olacağı öne sürüldü.

    .

    Yönetmen Trey Edward Shults, 2015 yılında bağımsız uzun metrajlı filmi "Krisha"yla sahneye çıktı ve ardından gerilim filmi "It Comes at Night" ve "Waves" gibi beğenilen diğer filmlerle kariyerini sürdürdü.

    Geçen Şubat ayında, Shults'un müzisyen Abel Tesfaye (The Weeknd) ile yeni bir proje için birlikte çalıştığı bildirilmişti. Bu projede ayrıca "Wednesday" yıldızı Jenna Ortega ve son olarak "Saltburn"deki performansıyla övgüler alan başarılı oyuncu Barry Keoghan'ın rol alacağı biliniyor.

    Shults'un Tesafaye ve Reza Fahim ile birlikte yazdığı filmin adı ve olay örgüsü ayrıntıları gizli tutulurken çekimler çoktan başladı. Şimdi, World of Reel'deki yeni bir rapor, hikayenin görünürdeki ayrıntılarını ortaya çıkardı. Haber kaynaklarına göre film, Rob Reiner'in Stephen King'in "Misery" (Ölüm Kitabı) adlı romanından uyarladığı filmin "gevşek bir yeniden yapımı" olacak.

    Filmin The Weeknd'in ünlü bir şarkıcıyı, Ortega'nın ise onun dengesiz hayranını/takipçisini canlandıracağını göreceğini belirtiliyor. Orijinal "Misery"de James Caan meşhur bir yazara, Kathy Bates ise onu evinde alıkoyan tutkulu hayranına hayat vermişti. Bates performansıyla övgü dolu eleştiriler aldı.

    İsimsiz projede "Blonde" görüntü yönetmeni Chayse Irvin ve "Uncut Gems" bestecisi OPN diğer adıyla Daniel Lopatin de yer alıyor. Yapımcılığı Tesfaye, Fahim, Kevin Turen ve Harrison Kreiss üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top