Hesabım
    Jon Favreau'dan Star Wars Filmi Geliyor: "The Mandalorian & Grogu"

    Beklenen "The Mandolarian" filmi resmen duyuruldu...

    Disney

    Lucasfilm, sevilen Star Wars dizisi "The Mandalorian"ın yaratıcısı Jon Favreau tarafından yönetilecek yeni film "The Mandalorian & Grogu"yu resmi olarak duyurdu.

    Projenin çekimlerinin bu yılın sonlarına doğru başlaması bekleniyor. Bu durumda "The Mandalorian & Grogu" 2019'daki "Star Wars: The Rise of Skywalker"dan bu yana prodüksiyona girecek ilk Star Wars filmi olacak.

    Başlangıçta, Daisy Ridley'nin başrolde olduğu ve yapım aşamasında olan "New Jedi Order" filminin bu onuru alacağı düşünülüyordu, ancak şimdi, Ridley liderliğindeki filmin Mandalorian filminden sonra geleceği anlaşılıyor.

    Filmin yapımcılığını Favreau, Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy ve Lucasfilm baş kreatif sorumlusu Dave Filoni üstlenecek. Favreau yaptığı açıklamada şunları söylüyor:

    "George Lucas'ın yarattığı zengin dünyada geçen hikayeleri anlatmayı çok sevdim. Mandalorian ve çırağı Grogu'yu beyaz perdeye taşıma ihtimali son derece heyecan verici."

    "The Mandalorian"ın dördüncü sezonu yazıldığı daha önce açıklanmıştı, ancak bunun filme dahil edilip edilmeyeceği henüz belli değil.

    Kasım 2019'da Disney+'ın amiral gemisi dizisi olarak piyasaya sürülen ve Pedro Pascal'ın Din Djarin/The Mandalorian karakterine hayat verdiği dizide Grogu (diğer adıyla Bebek Yoda) bir popüler kültür fenomeni haline geldi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top