Hesabım
    Paul Thomas Anderson'ın Yeni Filminde Leonardo DiCaprio Başrolde!

    Filmde Leonardo Dicaprio'nun yanı sıra Sean Penn ve Regina Hall başrolleri paylaşacak.

    .

    Oscar ödüllü Leonardo DiCaprio ve Sean Penn ile Regina Hall, "There Will Be Blood" ve "Phantom Thread" yönetmeni Paul Thomas Anderson'ın bir sonraki filminde rol alacaklar.

    Henüz ismi açıklanmayan film Warner Bros. Pictures'ta hazırlandı ve çekimleri 21 Ocak'ta Kaliforniya'da başlayacak. Anderson senaryoyu yazdı ve filmin yapımcılığını Sara Murphy ve Adam Somner'la birlikte üstlenecek.

    Hikaye ayrıntıları şimdilik gizli tutulsa da filmin çağdaş bir kurguya sahip olduğu ve Anderson'un şu ana kadar denediği "en ticari" film olacağı söyleniyor. Ayrıca filmin, başrollerdeki yıldızların dışında büyük bir oyuncu kadrosuna sahip olacağı belirtiliyor.

    Sonuç olarak proje, 100 milyon dolara yaklaştığı söylenen bir rakamla, Anderson'ın bugüne kadarki en büyük bütçelerinden birine sahip olacak.

    Bu, Anderson'un "Licorice Pizza"nın vizyona girmesinden bu yana ilk çalışması olacak. "Licorice Pizza" En İyi Film de dahil olmak üzere üç Oscar adaylığı kazandı. Ancak bu ticari bir başarısızlıktı ve 40 milyon dolarlık bir bütçeden yalnızca 33,3 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etti.

    İsimsiz yeni filmde Anderson, "Boogie Nights" çekildiğinde New Line'da çalışan Warner Bros. Pictures eş şefi Michael De Luca ile yeniden bir araya gelecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top