Hesabım
    Supergirl Seçmeleri Başladı: Milly Alcock, Emilia Jones Adaylar Arasında

    DC Studios yeni DC Evreni için Supergirl seçmelerine başladı.

    .

    James Gunn ve Peter Safran'ın yönetimindeki DC Stuidos, DC Evreni'nin yeni Supergirl oyuncusu için seçmelere başladı. "House of the Dragon" yıldızı Milly Alcock, "Locke & Key", "CODA" oyuncusu Emilia Jones ve "The Winchesters" yıldızı Meg Donnelly'nin adaylar arasında olduğu bildiriliyor.

    Donnelly, "Legion of Superheroes" ve "Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One" gibi DC animasyon filmlerinde zaten Supergirl'ü seslendirdiği için, diğer iki oyuncuya göre ufak bir avantajı olduğu söylenebilir.

    Listeyi duyuran Deadline, stüdyonun bir yıldıza doğrudan teklif yapma şansının hâlâ olduğunu ekledi. Ancak önümüzdeki ay içinde rol için oyunculara yönelik ekran testlerinin yapılacağına dair göstergeler var ve DC Studios eş şefi James Gunn'ın "kesinlikle sürecin bir parçası" olduğu söyleniyor.

    Rolü üstlenecek yıldızın ilk olarak, Gunn'ın yazdığı ve yönneteceği 2025 filmi "Superman: Legacy"de rol alması, daha sonra kendi filmi "Supergirl: Woman of Tomorrow"da rol alması bekleniyor.

    Bu solo filmin büyük ölçüde Tom King'in yakın zamanda beğenilen aynı adlı mini dizisinden ve bir "bilim kurgu destanı"ndan uyarlanması bekleniyor. Ana Nogueira senaryoyu yazıyor ve projenin yönetmeni için arayışlar sürüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top