Hesabım
    "Hızlı ve Öfkeli"de Kemerler Sıkılıyor: Vin Diesel'in Son Filmi Olabilir

    Universal "Hızlı ve Öfkeli 11" için bazı önlemleri devreye alıyor.

    Universal

    The InSneider'daki yeni bir rapora göre, Universal Pictures, "Hızlı ve Öfkeli" serisinin yaklaan 11. filmiyle seriyi temellerine geri döndürecek.

    Bu durum, stüdyonun, geçtiğimiz yıl vizyona giren "Hızlı ve Öfkeli 10"un (Fast X) yapım bütçesinin dudak uçuklatan 340 milyon dolara yükselmesine neden olan harcamaları dizginlemek amacıyla gelecek filmi olabildiğince basitleştirmeyi olmayı hedeflediğini gösteriyor.

    Jeff Sneider'ın kaynağı, "Hızlı ve Öfkeli 11"in "200 milyon dolar veya daha az" bir bütçeye sahip olacağını ve filmin dünyayı dolaşmayı daha az içererek tek bir büyük soygun veya yarışa odaklanacağını belirtiyor.

    Haber kaynağına göre Vin Diesel 11. filmde "son bir yükseliş" için geri dönecek ve aktörün daha önce ima ettiği gibi bir 12. film olmayacak, en azından onun için. Ayrıca bunun serinin son filmi olması durumunda, Universal'ın Jason Momoa'nın Dante Reyes'i yerine yeni bir kötü adama odaklanabileceği öne sürülüyor.

    "Hızlı ve Öfkeli 10" birden fazla karakterin kaderinin söz konusu olduğu bir heyecanla sona erdi. Ancak filmin dünya çapında 714,6 milyon dolarla sonuçlanan, maliyetine göre düşük gişe performansı, anlaşılır şekilde Universal'in bazı kemer sıkma önlemlerine başvurmasına yol açtı.

    "Hızlı ve Öfkeli 11"in 4 Nisan 2025'te vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top