Hesabım
    Christian Bale Liderliğindeki "Bride of Frankenstein"ın Kadrosu Tamamlandı

    Maggie Gyllenhaal tarafından yönetilecek olan filme yıldız isimler dahil oldu.

    .

    Maggie Gyllenhaal'ın Warner Bros. Pictures'taki son yönetmenlik çalışması "Bride of Frankenstein"ın ana kadrosu tamamlandı. Filmde Christian Bale'e Annette Benning, Penelope Cruz, Jessie Buckley ve Peter Skarsgaard eşlik edecek.

    James Whale imzalı ikonik film "Frankenstein'ın Gelini"nin (Bride of Frankenstein) yeniden yapımı olan projeye Christian Bale aylardır dahildi ancak grevler yakın zamana kadar herhangi bir anlaşma yapılmasını engelledi. Proje, Gyllenhaal'ın 2021 yapımı psikolojik drama "The Lost Daughter"dan sonra ikinci yönetmenlik çalışması olma özelliğini taşıyor.

    1935 yapımı orijinal film, Whale'in 1931 yapımı "Frankenstein" filminin doğrudan devamıydı ve yaygın olarak daha iyi bir film olarak kabul ediliyordu. Elsa Lanchester, hem Frankenstein'ın gelinini hem de Frrankenstein romanının yazarı Mary Shelley'i canlandırırken, Boris Karloff bir kez daha Frankenstein'ın canavarına hayat verdi.

    Yeni filmde, yalnız Dr. Frankenstein, kendisine bir arkadaş bulma konusunda Dr. Euphronius'tan yardım almak üzere 1930'ların Chicago'suna gider. İkili, öldürülen genç bir kadını yeniden canlandırır ve Gelin doğar. Her ikisinin de amaçladığının ötesinde olan ateşli bir romantizmi, polisin dikkatini çeker, vahşi ve radikal bir toplumsal hareketi ateşler.

    Gyllenhaal, 2025'te gösterime girmesi planlanan filmin çekimlerine Mart ayı sona ermeden önce başlamayı planlıyor. Emma Tillinger Koskoff, Talia Kleinhendler ve Osnant Handelsman-Keren yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top