Hesabım
    Adam Sandler'lı Bilim Kurgu Filmi "Spaceman"den Yeni Fragman!

    Netflix, yeni bilim kurgu ve gerilim filmi "Spaceman"in uzun fragmanını yayınladı.

    Başrolünü Adam Sandler'ın üstlendiği bilim kurgu dramı "Spaceman"den (Bir Astronotun Sonsuz Yolculuğu) uzun fragman yayınlandı. Yalnızlıkla ve Dünya'daki ilişkisinin belirsizliğiyle boğuşan bir astronotu konu alan film, 1 Mart'ta Netflix izleyicileriyle buluşacak.

    "Spaceman"in konusu kısaca şöyle: Altı aydır güneş sisteminin sınırında tek başına bir araştırma görevinde olan astronot Jakub'un (Sandler) geride bıraktığı hayatını, özellikle de karısı Lenka (Carey Mulligan) ile olan ilişkisini düşünecek bolca vakti vardır.

    Jakub düşündükçe, eşinin onun dönüşünü beklemeyebileceğini anlar. Lenka ile arasını düzeltmek için çaresiz kaldığında, gemisinin derinliklerinde saklanan gizemli bir yaratıktan yardım alır. Zamanın başlangıcından bu yana var olan Hanušs (Paul Dano tarafından seslendiriliyor), çok geç olmadan neyin yanlış gittiğini anlamak için Jakub'la birlikte çalışır.

    Jaroslav Kalfar'ın 2017 tarihli "Spaceman of Bohemia" romanından uyarlanan filmin senaryosunu Colby Day kaleme aldı, yönetmen koltuğunda ise "Chernobyl"in Emmy ödüllü yönetmeni Johan Renck oturuyor.

    Kunal Nayyar, Lena Olin ve Isabella Rossellini gibi isimlerin de rol aldığı "Bir Astronotun Sonsuz Yolculuğu" 1 Mart'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top