Hesabım
    Paul Mescal "Gladyatör 2" Çekimlerinin Bittiğini Duyurdu

    Mescal çekimlerin sona ermesini Ridley Scott ile birlikte bir fotoğrafını paylaşarak kutladı.

    .

    "Gladyatör 2"nin çekimleri resmi olarak tamamlandı. Ridley Scott'ın 2000 yapımı ödüllü "Gladyatör" filminin devamı, Russell Crowe'un canlandırdığı Maximus'unun ölümünden yıllar sonra, Lucius Verus'un (Paul Mescal) hikayesini konu alacak.

    2024'ün en çok beklenen filmlerinden biri olmasına rağmen, destansı devam filmi, Hollywood'un ikili grevi nedeniyle çekimlerde gecikmelerle karşı karşıya kaldı. "Gladyatör 2", grevlerin sona ermesinin ardından Aralık 2023'te yeniden sete çıktığında Scott, filmin hâlâ yaklaşık 90 dakikalık çekime daha ihtiyacı olduğunu açıklamıştı.

    Filmin yıldızı Paul Mescal, özel Instagram hesabından devam filminin çekimlerinin tamamlandığını bir hikaye paylaşarak duyurdu. Mescal bu başarıyı kutlamak için Scott'la birlikte "Son" yazan kısa bir mesajla birlikte mutlu bir fotoğraf paylaştı.

    Paul Mescal

    "Gladiator 2"nin kadrosunda Mescal'ın yanı sıra Pedro Pascal, Denzel Washington, Joseph Quinn ve ilk filmdeki rolüne geri dönen Connie Nielsen'den oluşan bir topluluk yer alıyor.

    2023 Mayıs'ında başlanan çekimlerin aslında geçen yılın sonlarında tamamlanması bekleniyordu. SAG-AFTRA grevi nedeniyle yaşanan gecikme, devam filminin Kasım 2024 çıkış tarihine yetişip yetişemeyeceği konusunda endişelere yol açtı.

    Ancak ertelenen birçok filmden farklı olarak "Gladyatör 2", grevlerin yürürlüğe girmesinden önce çekimlerinin büyük bir bölümünü tamamlamıştı ve çekimlerin yapılamadığı sürede Scott, mevcut görüntüleri düzenleyerek kaybedilen zamanı telafi etti. Bu durumda filmin belirlenen vizyon tarihine yetişmesi mümkün görünüyor. Ayrıca yakın bir zamanda ilk görsellere ve fragmanlara kavuşabiliriz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top