Hesabım
    "Tron 3" Çekimleri Başladı: Gillian Anderson Kadroda

    Serinin Jared Leto'lu yeni filmi "TRON: Ares" için sete çıkıldı.

    .

    TRON serisinin üçüncü filmi olan "TRON: Ares"in çekimleri Vancouver, Kanada'da başladı. Filmin çekimleri aslında geçen yıl Ağustos ortasında başlayacaktı, ancak sete çıkılmasına yalnızca birkaç hafta kala başlayan oyuncular grevi prodüksiyonu durdurdu.

    Hikayenin, henüz temasa hazır olmayan insan dünyasına geçen duyarlı bir program olan Ares'in ortaya çıkışına odaklanacağı bildiriliyor. Jared Leto bu programın insani tezahürünü oynayacak. Kadroda ayrıca Evan Peters, Greta Lee, Jodie Turner-Smith ve Cameron Monaghan da yer alıyor.

    Çekimlerin tekrar başlamasının hemen ardından, Emmy ve Altın Küre ödüllü başarılı oyuncu Gillian Anderson'ın da "TRON: Ares"in kadrosuna katıldığı açıklandı. Hikaye detayları gibi Anderson'un karakterinin ayrıntıları da gizli tutuluyor. Yeni filmin ilk iki filmdeki dijital dünyadan daha fazla gerçek dünyada vakit geçirmesi bekleniyor.

    Norveçli yönetmen Joachim Rønning'in (Malefiz: Kötülüğün Gücü, Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı) yönettiği filmin senaryosunu Jesse Wigutow ve Jack Thorne kaleme aldı. Yapımcılığı Emma Ludbrook, Jeffrey Springer ve Jared Leto üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top