Hesabım
    "Deadpool 3" Çekimleri Bitti: Ryan Reynolds ve Hugh Jackman Sosyal Medyada Kutladı

    "Deadpool 3" 26 Temmuz'da sinemalarda!

    Marvel Studios

    Marvel Studios'un "Deadpool 3" filminin çekimlerinin tamamlandığı, filmin yıldızları Ryan Reynolds, Hugh Jackman ve rol arkadaşları Dogpool'un sosyal medyadaki paylaşımlarıyla duyuruldu.

    Film, yazarlar grevi sırasında çekim yapmak zorunda kaldığı için grevden en çok etkilenen yapımlardan biri oldu, çünkü en ufak bir senaryo müdahalesi bile mümkün değildi. Ardından gelen oyuncular grevinde ise henüz yarısı tamamlanmış çekimlere ara verildi.

    Grevler sona erer ermez "Deadpool 3" için sete çıkıldı. Filmin Temmuz 2024'te planlanan vizyon tarihine yetişmesi için post prodüksiyon hızla tamamlanacak. Reynolds'ın aşağıda görebileceğiniz paylaşımını alıntılayarak "Post-prodüksiyon şafakta başlıyor" yazan yönetmen Shawn Levy de bundan sonraki sürece hız kesmeden devam edeceklerini vurguluyor.

    Ryan Reynolds paylaşımında çekimlerin zorluklarına işaret ederek şunları söyledi:

    "Elbise kanı gizliyor. Ayrıca teri de… Ama bugün Deadpool'u tamamlarken ​​çoğunlukla gözyaşı var. Rüzgâra, yağmura, grevlere ve Hugh Jackman'a karşı mücadele eden filmimizin oyuncu kadrosuna ve ekibine sonsuz teşekkürler. Hepsi de Shawn Levy'nin güçlü liderliği altında. En yakın arkadaşlarımla bir film yapmam gerekiyordu ve bu pek sık olmuyor. 26 Temmuz'da görüşürüz."

    Hugh Jackman ise tıraş olduğu fotoğraflarını paylaştı ve şunları yazdı: "Ne yolculuk!!! Bu filmi yapmanın her dakikasını sevdim. Antrenman ve diyeti değil, diğer %93,2'yi. En iyi oyunculara ve ekibe teşekkürler! En iyi iki arkadaşıma Ryan Reynolds ve Shawn Levy'e, siz olmasaydınız bunu yapamazdım, gerçekten! 26 Temmuz gelmek bilmiyor. Tıraş zamanı."

    Dogpool ise şunları söylüyor: "İlk filmimin sonu! Pantolonumuz çıkana kadar çalıştık ama buna değdi. Setteki herkes son derece profesyoneldi, özellikle de Shawn Levy ve Hugh Jackman. Ve tüm ekibe bir süper kahraman selamı! Zorluk ne olursa olsun, onun kolay görünmesini sağladınız. Hiçbir şeyi değiştirmezdim. Belki de uğraşılması gereken bir kişi hariç. Ama merak etmeyin onu da affettim. Hatta ona karavanında çok özel, sıcak, kişisel bir hediye bile bıraktım."

    Filmde Reynolds ve Hugh Jackman'ın yanı sıra Jennifer Garner, Emma Corrin, Matthew Macfadyen, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams, Rob Delaney, Stefan Kapicic, Karan Soni ve Shioli Kutsuna rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top