Hesabım
    Ben Affleck ve Matt Damon'dan Gerilim Filmi Geliyor

    Affleck'in yöneteceği suç gerilimi "Animals"ta Matt Damon başrolde oynayacak.

    .

    Ben Affleck ve Matt Damon, Affleck'in yöneteceği ve Damon'ın başrol oynayacağı suç gerilim filmi “Animals” için yeniden bir araya geliyor. Filmin senaryosunu Connor McIntyre ve Billy Ray kaleme alıdı.

    Hikaye detayları büyük oranda gizli tutulan filmde, Matt Damon, oğlu kaçırılan bir belediye başkanı adayına hayat verecek. Netflix'in yayınlayacağı bu projede Affleck'in rolü olmayacak. Affleck ve Damon, Dani Bernfeld, Brad Weston ve Collin Creighton ile birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor.

    "Good Will Hunting"in Oscar ödüllü ortak yazarları, 20 yıl boyunca sinemada birlikte çalışmadıktan sonra ilk kez, hem rol aldıkları hem de Nicole Holofcener'la birlikte yazdıkları 2021 yapımı Ridley Scott filmi "The Last Duel"da bir araya gelmişti. Geçtiğimiz yıl ikisinin de rol aldığı ve Affleck'in yönettiği, "Air" filminde yine birlikte çalıştılar.

    Damon son olarak Christopher Nolan'ın 13 dalda Oscar adayı olan "Oppenheimer" filminde, Manhattan Projesi'nde yer alan en önemli kişilerden biri olan Leslie Groves'u canlandırdı. Ben Affleck ise "Air"in yanı sıra Robert Rodriguez'in yönettiği ve karışık eleştiriler alan gerilim filmi "Hypnotic" ile izleyici karşısına çıktı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top