Hesabım
    Bob Dylan Biyografisinde Benedict Cumberbatch'in Yerini Edward Norton Aldı

    Norton, James Mangold'un "A Complete Unknown" filminde Pete Seeger'ı canlandıracak.

    .

    Edward Norton, James Mangold'un yöneteceği Bob Dylan biyografisi "A Complete Unknown" filminde, Benedict Cumberbatch'in yerini alıyor.

    Cumberbatch, çalışma takvimindeki çakışmalar ve zamanlama sorunları nedeniyle projeden çıkmak zorunda kalırken Norton, Pete Seeger rolünü devralarak Bob Dylan rolündeki Timothee Chalamet'nin ve Sylvie Russo rolünde Elle Fanning'in de yer aldığı kadroya katılıyor.

    "A Complete Unknown", 1965 yılında ilk kez elektro gitarla performans sergilemeye başlayarak müzik dünyasını sarsan genç Dylan'ı konu alıyor. Dylan'ın o dönemde sevgilisi olan, üniversite öğrencisi ve sanatçı Sylvie Russo ila arasındaki aşk hikayesi de hikayenin merkezinde yer alacak. Çünkü ikili hayatlarının bu döneminde görünüşte birbirinden ayrılamaz durumdaydı ve birbirlerine ilham perisi olarak hizmet ediyorlardı.

    Norton'ın canlandıracağı Pete Seeger ise sıklıkla banjosu veya akustik gitarıyla şarkı söyleyen bir folk müzik öncüsüydü. Dylan'la yolları 1965 Newport Halk Festivali'nde kesişti. Akustikten elektriğe geçişiyle ilgili eleştirilerle karşı karşıya kalan Dylan, Seeger'ı idol olarak görüyordu, ancak Seeger'in Dylan'ın o günkü performansına karşı gösterdiği olumsuz tepki Dylan'ın kalbinde sonsuza kadar iz bırakacaktı.

    Filmin senaryosunu Jay Cocks (Gangs of New York) yazdı ve Mangold da revizyonları yönetti. Çekimler bu yaz New York'ta başlayacak. Fred Berger, Peter Jaysen, Bob Bookman, Alan Gasmer, Alex Heineman, Jeff Rosen ve Mangold yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top