Hesabım
    Dev Patel'in Yazıp Yönettiği "Maymun Adam"dan İlk Fragman

    "Maymun Adam" (Monkey Man) sistematik olarak eziyete uğrayan bir adamın intikam arayışını anlatıyor.

    Oscar adayı oyuncu Dev Patel'in ilk yönetmenlik denemesi olan aksiyon gerilim filmi "Monkey Man"den (Maymun Adam) ilk fragman yayınlandı. Filmin yapımcılığını Jordan Peele (Get Out, Nope) üstleniyor.

    Patel, bir adamın annesini öldüren ve sistematik olarak yoksulları ve güçsüzleri mağdur etmeye devam eden yozlaşmış liderlere karşı intikam arayışını konu alan filmle şaşırtıcı bir ilk yönetmenlik denemesine imza atıyor. Ayrıca, bir yeraltı dövüş kulübünde kıt bir yaşam sürdüren isimsiz bir genç olan Kid'i canlandırıyor.

    Kid, her gece goril maskesi takarak, para karşılığında daha popüler dövüşçüler tarafından kanlı bir şekilde dövülür. Yıllar süren bastırılmış öfkenin ardından, şehrin kötü niyetli seçkinlerinin yaşadığı bölgeye sızmanın bir yolunu keşfeder. Çocukluk travması kaynadıkça, gizemli bir şekilde yaralı elleri, ondan her şeyi alan adamlarla hesaplaşmak için patlayıcı bir intikam kampanyası başlatır.

    "Maymun Adam" gücü ve cesareti temsil eden bir simge olan Hanuman efsanesinden ilham alıyor. Dev Patel senaryoyu Paul Angunawela ve John Collee ile birlikte kaleme aldı.

    Filmin uluslararası oyuncu kadrosunda; Sharlto Copley, Sobhita Dhulipala, Pitobash, Vipin Sharma, Ashwini Kalsekar, Adithi Kalkunte, Sikandar Kher ve Makarand Deshpande yer alıyor.

    Başlangıçta Netflix için planlanan ancak daha sonra sinema salonlarında gösterime girmesine karar verilen "Monkey Man" yakında vizyonda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top