Hesabım
    Leonardo DiCaprio'nun "Another Round" Uyarlamasını Chris Rock Yönetecek

    Thomas Vinterberg’in Oscar'lı filmi "Druk"tan uyarlanacak film için Chris Rock kamera arkasına geçiyor.

    .

    Thomas Vinterberg'in 2020 Oscar ödüllü kara komedisi "Another Round"un (Druk/Körkütük) yeniden yapımını komedyen ve oyuncu Chris Rock yönetecek. Filmin yapımcılığını ise Leonardo DiCaprio üstleniyor.

    Bu proje, Rock'ın bir Avrupa filminin Hollywood yeniden yapımını ikinci kez yönetmesine işaret ediyor. Daha önce 1972 yapımı Fransız filmi "Love in the Afternoon"un yeniden yapımı olan "I Think I Love My Wife"ı yöneten Rock, ayrıca "Head of State" ve "Top Five" filmleri için de yönetmen koltuğuna geçti.

    Yeniden çevrim için Stuart Bloomberg bir taslak kaleme aldı ancak şimdi Rock'la çalışacak yeni bir yazar daha projeye dahil olacak. Leonardo DiCaprio'nun yanı sıra Jennifer Davisson, Brad Weston ve Collin Creighton, Appian Way ve Makeready adına yapımcılığı üstlenecek.

    İş günleri boyunca sarhoşluk düzeyini sabit tutmak için bir deney yapan dört lise öğretmeninin hikayesini anlatan orijinal filmde Mads Mikkelsen rol aldı. Öğretmenler huzursuz ve sıkılmış bir halde, belli bir alkol düzeyinin yaratıcılığı ve mutluluğu artırdığı teorisine göre hareket ederler fakat elbette deneylerinin beklenmedik sonuçları olacaktır.

    Daha önce filmde Leonardo DiCaprio'nun rol alma ihtimali gündeme gelse de şimdilik yeniden yapımın oyuncu kadrosu hakkında bir açıklama yok.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top