Hesabım
    "Hayalet Avcıları: Ürperti"den Yeni Fragman

    Eski ve yeni nesil hayalet avcılarını buluşturan film 29 Mart'ta sinemalarda...

    Sony Pictures'ın 2021 yapımı "Hayalet Avcıları: Öteki Dünya" (Ghostbusters: Afterlife) filminin devamı olan, "Hayalet Avcıları: Ürperti"den (Ghostbusters: Frozen Empire) tam uzunluktaki fragman yayınlandı. Film 29 Mart'ta sinemalarda!

    Filmde Spengler ailesinin Oklahoma'dan ayrılıp her şeyin başladığı yere, ikonik New York City itfaiye binasına geri dönmeye karar vermesi anlatılıyor. Aile burada çok gizli bir araştırma laboratuvarı geliştiren orijinal Hayalet Avcıları'nın hayalet yakalama işini bir sonraki aşamaya taşımasına yardımcı olur. Eski bir eserin keşfi şeytani bir gücü serbest bıraktığında, yeni ve eski Hayalet Avcıları, evlerini korumak ve dünyayı ikinci bir Buz Devri'nden kurtarmak için güçlerini birleştirmelidir.

    Bill Murray, Dan Aykroyd ve Ernie Hudson tarafından canlandırılan orijinal Hayalet Avcıları'nın yanı sıra "Hayalet Avcıları: Öteki Dünya"da rol alan Mckenna Grace, Paul Rudd, Finn Wolfhard ve Carrie Coon da rollerine geri dönüyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, James Acaster, Emily Alyn Lind, Annie Potts ve William Atherton yer alıyor.

    "Hayalet Avcıları: Ürperti"nin yönetmen koltuğunda Gil Kenan otururken, ilk filmi yöneten Jason Reitman bu filmde sadece Kenan ve Jason Blumenfeld'le birlikte yapımcı ve ortak yazar olarak görev yaptı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top