Hesabım
    The Movie Critic: Quentin Tarantino ve Brad Pitt Bir Kez Daha Bir Arada!

    1970'lerde geçen film, alaycı bir film eleştirmenini konu alıyor.

    .

    Quentin Tarantino ve Brad Pitt, "Inglourious Basterds" ve "Once Upon a Time in Hollywood" filmleriyle birlikte elde ettikleri başarının ardından, yönetmenin son filmi "The Movie Critic" için yeniden bir araya gelecek.

    Deadline, Pitt'in film için hazırlandığını ancak baş karakteri oynayıp oynamayacağının belli olmadığını belirtiyor. Ayrıca 2025'te vizyona girmesi planlanan filmi Sony Pictures'ın dağıtacağını öne sürüyorlar fakat henüz resmi olarak bir dağıtımcı da belirlenmedi.

    "The Movie Critic"in 1977'de Güney Kaliforniya'da geçtiği ve Tarantino'nun büyürken okuduğu sinema dergileri için harika eleştiriler yazan alaycı bir film eleştirmeni etrafında döndüğü biliniyor. Ayrıca, Paul Schrader'in kaleme aldığı "Rolling Thunder" başta olmak üzere, dönemin filmlerinin yeniden canlandırmalarının da bazı değişikliklerle birlikte filmde yer alması bekleniyor.

    Quentin Tarantino'nun Son Filmi "The Movie Critic" Hakkında Yeni Detaylar

    Yeni rapor, Tarantino'nun o zamandan bu yana epeyce yeniden yazım yaptığını, dolayısıyla şu ana kadar bildiğimiz az sayıda şeyin ne kadarının değiştiğinin net olmadığını belirtiyor.

    Tarantino geçtiğimiz yılın sonlarında, filmi bu yıl eyalette çekmek için Kaliforniya Film Komisyonu'ndan 20 milyon doların biraz üzerinde vergi kredisi aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top