Hesabım
    Dilan Çiçek Deniz & Cem Yiğit Üzümoğlu Başrollü "Aşk Mevsimi" Sinemalarda!

    Şirin ve Ali Yaman’ın Bozcaada’dan İstanbul’a uzanan aşk hikayesi izleyicilere hem romantik hem de çarpıcı dakikalar yaşatacak.

    Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun paylaştığı "Aşk Mevsimi" yürek burkan hikayesiyle seyircileri naif bir aşk yolculuğuna çıkarmaya geliyor!

    Yapımcılığını ve yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği, senaryosunu Ali Tanrıverdi ile Murat Şeker'in birlikte kaleme aldığı bir Sugarworkz yapımı olan "Aşk Mevsimi" şimdi sinema salonlarında seyircilerini bekliyor.

    Şirin ve Ali Yaman’ın hikayesi onlar henüz çok gençken Bozcaada’da başlar. Ancak geçen yılların ardından ilişkileri içinden çıkılmaz bir hal alır. İkisinin de farklı anlarda hissettiği aşk mevsimleri bir türlü aynı anda gerçekleşmez. Aşk ve mutluluğun çelişkili yanlarının anlatıldığı film, yılın aşk filmi olmaya aday.

    "Aşk Mevsimi"nin oyuncu kadrosunda Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu'nun yanı sıra; Fırat Tanış, Duygu Sarışın, Hakan Bilgin, Ertuğrul Postoğlu, Lila Gürmen, Mert Asutay, Çiçek Dilligil, Murat Karasu ve Perihan Savaş gibi birbirinden başarılı ve usta isimler yer alıyor. Film, Dilan Çiçek Deniz'in ilk sinema filmi olarak da dikkat çekiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top