Hesabım
    Robert Downey Jr. Yıllar Önce Cillian Murphy'e Kaptırdığı Rolü Açıkladı

    Robert Downey Jr.'ın "Batman Begins" için oyuncu adayları arasında olduğu ortaya çıktı.

    .

    Christopher Nolan'ın "Oppenheimer"ı ile beğenilen performanslar ortaya koyan ve halihazırda aldıkları ödüllerin yanı sıra, Oscar yarışında da favori adaylar arasında yer alan Cillian Murphy ve Robert Downey Jr.'ın, neredeyse yirmi yıl önce başka bir Nolan filmi için karşı karşıya geldiği ortaya çıktı.

    Robert Downey Jr., geçtiğimiz hafta sonu katıldığı bir Amerikan Sinematek panelinde, 2005 yapımı "Batman Begins" filmindeki Dr. Jonathan Crane/Scarerow rolü için kendisinin de düşünüldüğünü açıkladı. Ancak rol sonunda Cillian Murphy'e gitti. Oyuncu seçmelerinde, Murphy de Batman rolünü Christian Bale'e kaptırmıştı.

    Downey Jr., o sırada film için Nolan'la görüştüğünü doğruladı ve Nolan'ın "kibar olmasına rağmen" "bu görüşmeye sıcak bakıyormuş gibi görünmediğini" söyledi. Üç yıl sonra, Downey Jr., Marvel Sinematik Evreni'ni başlatan "Iron Man"de rol aldı ve Nolan'ın "The Dark Knight" filmini gişede ele geçirdi. Her ikisi de büyük gişe başarı öykülerine dönüşen filmler, süper kahraman türünü de dönüştürdüler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top