Hesabım
    John Krasinski İmzalı "IF"ten Eğlenceli Kamera Arkası!

    "Hayali Arkadaşlar" (IF) filminin kadrosunda Ryan Reynolds, Steve Carell, Pheobe Waller-Bridge gibi isimler yer alıyor.

    Paramount Pictures, önümüzdeki hafta sonu Superbowl yayını sırasında gelecek fragman öncesinde fantastik komedi filmi "IF" (Hayali Arkadaşlar) için iki dakikalık yeni bir “Big Game Tease” tanıtımı paylaştı.

    Filmden eğlenceli kamera arkası görüntülerini içeren video, yönetmen John Krasinski'nin rol aldığı ikonik komedi dizisi "The Office"ten eski bir şakayı canlandırıyor; oyuncu Randall Park, video boyunca Krasinski gibi davranarak, başrol oyuncusu Ryan Reynolds ile birlikte film hakkında konuşuyor.

    Krasinski'nin kendi orijinal fikrinden yola çıkarak yazdığı film, yetişkinlerin büyüdükten sonra geride bıraktıkları hayali arkadaşlarını görme yeteneğine sahip genç bir kızın (Cailey Fleming), hayali arkadaşlara yardım etme macerasını anlatıyor.

    John Krasinski'yi "The Office" rol arkadaşı Steve Carell ile bir kez daha bir araya getiren "Hayali Arkadaşlar"ın yardımcı oyuncu kadrosunda ayrıca Phoebe Waller-Bridge, Fiona Shaw, Emily Blunt, Sam Rockwell, Bobby Moynihan, Louis Gossett Jr. ve Matt Damon gibi isimler yer alıyor.

    Jon Stewart, Richard Jenkins, Maya Rudolph, Awkwafina, Christopher Meloni, Alan Kim, Sebastian Maniscalco ve Vince Vaughn da filmde rol alıyor.

    "Hayali Aradaşlar" 17 Mayıs'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top