Hesabım
    James Cameron Şimdiden Avatar 6 ve 7'yi Planlıyor

    "Avatar 5"in serinin sonu olacağı söylense de Cameron şimdiden sonraki filmleri planlamaya başladı.

    Disney

    Yönetmen James Cameron, öncelikli olarak tamamlaması gereken üç Avatar filmi daha olmasına rağmen, şimdiden serisinin altıncı ve yedinci filmleri için fikirleri olduğunu söylüyor.

    Bu hafta sonu 51. Saturn Ödülleri'nde yer alan ünlü film yapımcısı, aralarında People Magazine'in de bulunduğu çeşitli yayın organlarıyla konuştu ve daha önce belirtildiğinin aksine "Avatar 5"in serinin sonu olmayabileceğini açıkladı.

    Cameron şimdi, 2025 yılının Aralık ayında vizyona girmesi planlanan "Avatar 3"ün post prodüksiyon aşamasında ve filmin bazı çekimleri bu yılın Haziran ayında yapılacak. Dördüncü filmin çekimlerinin %25'i tamamlandı ve filmin 2029'da, beşincisinin ise 2031'de vizyona girmesi için her şey yolunda gidiyor.

    Cameron People Magazine'e yazılı olarak yaptığı açıklamada beş filmin senaryo açısından tamamen bittiğini ve daha fazlası için fikir üretmeye başladığını anlatıyor:

    "Beşinci filmin tamamı tamamlandı ve altıncı ve yedinci film için fikirlerim var, Muhtemelen o noktada bayrağı teslim edeceğim. Demek istediğim, ölüm arkamızdan geliyor. Ama demek istediğim, yaptığımız işten keyif alıyoruz. Onu seviyoruz. Harika insanlarla çalışıyoruz."

    Cameron insanların bağlantı kurduğu bu seriyi bırakmanın bir anlamı olmadığını ve "Star Wars" ve "Star Trek" ile karşılaştırmalar yaptığını da ekliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top