Hesabım
    Josh Brolin: Thanos, Marvel Sinematik Evreni'ne Geri Dönebilir!

    Thanos aktörü Josh Brolin'e göre Marvel Thanos'u geri getirmeyi düşünüyor.

    Marvel Studios

    Marvel Sinematik Evreni, çoklu evrenler aracılığıyla ölenler dahil tüm karakterlerin geri dönüşü için kapıyı açık tutuyor. Black Widow, Iron Man, Captain America gibi karakterlerin MCU'ya geri dönüp dönmeyeceği hayranların gündeminden hiçbir zaman düşmüyor.

    Şimdi, Thanos'a hayat veren Josh Brolin'den benzer bir duyuru geldi. Aktör, Thanos'un bir şekilde Marvel Sinematik Evreni'ne dönme potansiyeline sahip olabileceğini duyduğunu açıkladı.

    Marvel'ın en güçlü varlıklarından biri olarak kabul edilen mor Titan, en son 2019 yılında "Avengers: Endgame"de iki kez öldürülürken görülmüştü; önce kafası kesilerek, ardından toza dönüşerek.

    Bedeni "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"ta kısa bir rol oynadı, ancak bunun dışında Thanos tamamen gitti. Comic Book'a konuşan Brolin ise Thanos'un geri dönüşüne dair söylentiler duyduğunu söylüyor:

    "Biliyor musunuz, dedikodulardan onu geri getireceklerini duydum. Bir de 'What If?' serisi var ve bu farklı türde bir Thanos var falan. Ama Marvel dünyasında onu geri getirip getirmeyeceklerini bilmiyorum, onun en çok öldürülen Marvel kötü adamı olduğunu da bilmiyordum… Her gün yeni bir şey öğreniyorsun."

    Thanos ve "Infinity Saga" dönemi son erdiğinde, MCU'nun "Multiverse Saga" döneminin büyük kötüsü olarak bayrağı Jonathan Majors'ın Kang'ı devraldı. Fakat Majors'ın cinsel saldırıdan suçlu bulunması ve Marvel'dan kovulmasıyla birlikte, MCU'da "en kötü" pozisyonu açık kaldı.

    Marvel Studios'un, eski adı "Avengers: The Kang Dynasty" olan "Avengers 5" de dahil olmak üzere gelecek birçok projesinde değişiklikler planladığı biliniyor, ancak bunların Thanos'u geri getirmeyi içerip içermeyeceği hakkında henüz Brolin'in duyduğu söylentilerden daha fazla bir bilgi yok.

    Brolin önümüzdeki ay Gurney Halleck rolünü yeniden canlandırdığı "Dune: Part Two" ile izleyici karşısına çıkacak.

    Mahkeme Sona Erdi, Jonathan Majors Marvel'dan Kovuldu!
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top