Hesabım
    Yeni "Jurassic World" Filmi İçin David Letich'in Adı Geçiyor

    Filmin senaryosunu, orijinal "Jurassic Park" yazarı David Koepp kaleme aldı.

    .

    "Deadpool 2", "Bullet Train" gibi aksiyon filmlerine imza atan David Leitch'in, Universal Pictures'ın 2 Temmuz 2025'te vizyona girecek yeni "Jurassic World" filmini yönetmesi için erken görüşmelerde olduğu bildiriliyor.

    Orijinal "Jurassic Park" yazarı David Koepp, halihazırda geliştirme aşamasında olan projeyi yazmak için geri döndü ve stüdyo, senaryodan en kısa sürede üretime geçecek kadar memnun kaldı.

    Filmin, iki yıl önceki "Jurassic World: Dominion" olaylarından sonra geçen yepyeni bir hikayeye anlatacağı ve 'yeni bir çağın' parçası olduğu söyleniyor; bu nedenle ne "Jurassic World" üçlemesinin başrolleri Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'ı ne de geri dönen "Jurassic Park" oyuncularını içermesi bekleniyor.

    Eski dublör David Leitch, yönetmenlik kariyerine ilk kez "John Wick" filminde adı geçmeyen yardımcı yönetmen olarak başladı ve bu yıl vizyona girecek Ryan Gosling başrollü "The Fall Guy" da dahil olmak üzere beş film yönetti. Ayrıca, bu seride deneyimi var; 2015 yapımı "Jurassic World"de ikinci birim yönetmeni olarak görev yaptı.

    Usta yapımcılar Frank Marshall ve Patrick Crowley yeniden yapımcılığa geri dönecek ve Steven Spielberg, Leitch ve Kelly McCormick ile birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek. Şu ana kadar serideki altı film dünya çapında 6 milyar dolardan fazla hasılat elde etti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top