Hesabım
    Blumhouse Korku Filmi "Imaginary"den Yeni Fragman

    En son "Imaginary" fragmanı daha fazla korkunç canavarı ortaya çıkarıyor.

    Blumhouse ve Lionsgate, 8 Mart'ta vizyonna girecek korku filmi "Imaginary"nin (Hayali) yeni fragmanını yayınladı.

    Film, doğup, büyüdüğü eve geri döndüğünde beklenmedik durumlarla karşılaşan bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Jessica (DeWanda Wise) ailesiyle birlikte çocukluğunun geçtiği eve geri döndüğünde, üvey kızı Alice (Pyper Braun), bodrumda bulduğu Chauncey adlı oyuncak ayıya ürkütücü bir bağlılık geliştirir.

    Alice'in Chauncey ile oyunları giderek kötüleştiğinde ve Alice'in davranışları giderek endişe verici hale geldiğinnde, Jessica müdahale ederek Chauncey'nin, bir peluş oyuncak ayıdan çok daha fazlası olduğunu fark eder.

    Yönetmenliğini Jeff Wadlow'un üstlendiği, senaryosunu Wadlow, Greg Erb ve Jason Oremland'ın yazdığı filmde ayrıca Tom Payne, Taegen Burns, Veronica Falcon ve Betty Buckley rol alıyor.

    Bütçesi 13 milyon dolar olan filmin yapımcılığını Jason Blum ve Jeff Wadlow üstleniyor. Filmin ilk teaser fragmanı, Ekim ayında büyük ses getiren "Five Nights at Freddy's" filminin öncesinde yayınlanmıştı. Blumhouse'un "Imaginary" ile aynı başarıyı yakalayıp yakalamayacağı merakla bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top