Hesabım
    Michael B. Jordan ve Ryan Coogler, Vampir Gerilimi İçin Yeniden Bir Arada!

    Coogler ve Jordan, "Black Panther" ve "Creed"in ardından yeni işbirliklerine hazırlanıyor.

    .

    "Black Panther" ve "Creed" filmlerine imza atan Ryan Coogler'ın sıradaki projesini Warner Bros. Pictures aldı. The Hollywood Reporter'ın bildirdiğine göre, film bir vampir gerilimi olacak ve başrolünde Michael B. Jordan rol alacak.

    Henüz ismi belli olmayan projenin bir dönem filmi olacağı ve potansiyel olarak bir seri başlatabileceği biliniyor ancak hikayenin detayları henüz açıklanmadı. Coogler, senaryoyu kaleme almasının ve yönetmesinin yanı sıra, Zinzi Coogler ve Sev Ohanian ile yapımcılığı da üstlenecek.

    Coogler ve Jordan ilk olarak "Fruitvale Station" ile birlikte çıkış yaptı ve "Black Panther", "Creed" gibi filmlerle kritik ve ticari başarıya imza attılar. İsimsiz filmin prodüksiyonu hızla ilerliyor ve çekimler Nisan ayı başlarında New Orleans'ta başlayacak.

    Warner Bros. Pictures, filmin haklarını satın alabilmek için haftalarca süren teklif yarışında, Sony ve Universal'ı yendi. Kaynaklar, filme ilişkin mülkiyet bileşeninin Coogler'ın belirli hakları geri kazanmasına yol açacağını belirtiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top