Hesabım
    "İyi Bir Aile Değiliz" Sinemalarda!

    Sezonun en ilginç aile hikayesi şimdi seyircilerini bekliyor!

    Yapımı Olympos'a, yapımcılığı Mustafa Sönmez'e ait olan, ortak yapımcılığını Dilek Aydın, Sinan Eczacıbaşı ve Alihan Yalçındağ’ın üstlendiği, sezonun en ilginç aile hikayesi "İyi Bir Aile Değiliz" sinema salonlarında yerini aldı!

    Haki Biçici'nin yazıp yönettiği filmin başrollerini Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Sarp Apak, Derya Karadaş ve Şinasi Yurtsever üstlenirken, oyuncu kadrosunda ayrıca Asiye Dinçsoy, Melisa Doğu, Tarhan Karagöz, Nergis Çorakçı, Yakup Turgut ve Vedat Erincin yer alıyor.

    Film, babalarının beklenmedik ölümünden sonra kendilerini türlü olayların içerisinde bulan bir ailenin yaşadıklarını konu ediyor. Babasının vefatı üzerine Murat, hayatının en tuhaf aile buluşmasına katılmak zorunda kalır. O cenaze işlerini İstanbul’da organize edeceğini söylese de akrabaları rahmetliyi rahmetliyi köylerindeki aile mezarlığına defnetmek ister. Murat, babasını kaybetmenin acısını yaşarken cenazenin kaybolduğunu öğrenir.

    Artık Murat'ın gözünde, tüm aile üyeleri şüphelidir. Tüm aile cenazeyi bulmak için harekete geçer. İlaçlarını kullansa iyi biri olan kuzen Hızır, yardımseverliği ile insanları rahatsız eden diğer kuzen Sinan, ailenin ayaklı gazetesi Çiçek ve işbirlikçi kapıcı başta olmak üzere ailenin diğer garip üyeleri bu süreçte Murat’ı çileden çıkarır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top