Hesabım
    "Deadpool & Wolverine"den İlk Fragman!

    Merakla beklenen "Deadpool 3"ün resmi adı "Deadpool & Wolverine" oldu!

    Disney ve Marvel, Ryan Reynolds'ın başrolde yer aldığı 3. Deadpool filminin merakla beklenen fragmanını yayınladı.

    Hem Reynolds'ın hem de Wolverine rolüne geri dönen Hugh Jackman'ın, Marvel Sinematik Evreni'ne ilk kez gireceği filmin resmi adının "Deadpool & Wolverine" olduğu da fragmanla birlikte ortaya çıktı.

    Baş döndürücü fragmanda, Wade Wilson, en son "Loki"de görülen Zaman Değişikliği Otoritesi'nin ziyaretinin ardından bizi çoklu evrene geri götürüyor ve kendisine görünüşe göre yalnızca kendisinin başarabileceği bir görev, "kahramanlar içinde kahraman" olma şansı veriliyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin marka yüzü Avegers'ın görüntüleri izletilen Wade'in kendisini "Marvel Evreni'nin İsa'sı" ilan edip harekete geçmesiyle birlikte kesin olarak anlıyoruz ki Deadpool, en son on yıl önce en son gördüğümüz birçok karakterden gelen cameo'larla birlikte Fox & X-Men evrenini kesin olarak bitirmek üzere. Olayların nereye varacağını ise tahmin etmek mümkün değil!

    Filmde Reynolds ve Jakman'ın dışında, Vanessa rolüne geri dönen Morena Baccarin, Negasonic Teenage Warhead rolüne geri dönen Brianna Hildebrand, Elektra rolüne geri dönen Jennifer Garner, Blind Al olarak geri dönen Leslie Uggams, Dopinder olarak geri dönen Karan Soni de rol alıyor. Kadroya yeni katılanlar arasında ise Emma Corrin ve Matthew Macfadyen yer alıyor.

    Resmi olarak Marvel Studios'un ilk R dereceli filmi olacak filmi Rhett Reese, Paul Wernick ve Zeb Wells kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda ise Shawn Levy oturuyor.

    Fragmanın yanı sıra filmin ilk posteri de paylaşıldı. Karakterlerinin logolarını işaret eden kalpli arkadaş kolyelerin yer aldığı ve "Best Friends" (En İyi Arkadaşlar) yazan postere aşağıdan göz atabilirsiniz:

    Marvel Studios

    "Deadpool & Wolverine" 26 Temmuz'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top