Hesabım
    Ryan Gosling Başrollü "The Fall Guy"dan Yeni Fragman

    David Letich imzalı aksiyon filminden Super Bowl fragmanı yayınlandı.

    Universal Pictures, Ryan Gosling liderliğindeki aksiyon filmi "The Fall Guy" (Dublör) için bir dakikalık yeni bir Super Bowl fragmanı yayınladı.

    1980'lerde yayınnlanan ve başrolünü Lee Majors'ın üstlendiği aynı adlı televizyon dizisinden ilham alan filmin yönetmen koltuğunda David Leitch (Bullet Train, Deadpool 2) oturuyor. Filmde Gosling'e, Emily Blunt, Aaron Taylor-Johnson, Stephanie Hsu, Winston Duke ve Hannah Waddingham eşlik ediyor.

    "The Fall Guy"da Gosling, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığına odaklanmak için bir yıl önce işi bırakan, yaralı bir dublör olan Colt Seavers'ı canlandırıyor. Eski sevgilisi Jody Moreno'nun (Blunt) yönettiği mega bütçeli bir stüdyo filminin yıldızı kaybolunca kısa süre sonra tekrar setlere döner.

    Filmin acımasız yapımcısı (Waddingham), yıldız Tom Ryder'ın (Taylor-Johnson) ortadan kaybolmasını stüdyodan ve medyadan bir sır olarak saklamak için manevralar yaparken, Colt filmin en zor dublörlük numaralarını yaprak kendi yolunda ilerlemeye çalışır.

    Ancak kayıp yıldızın etrafındaki gizem derinleştikçe Colt, kendisini herhangi bir gösteriden daha tehlikeli bir düşüşün eşiğine getirecek kötü niyetli, suç teşkil eden bir komplonun içinde bulacak.

    Drew Pearce'ın senaryosunu kaleme aldığı, Leitch ve Kelly McCormick'in yapımcılığını yaptığı film 26 Nisan'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top