Hesabım
    Rachel McAdams ve Channing Tatum'un Unutulan Aşk Filmi 12 Yıl Sonra Yükselişte

    "Aşk Yemini" Netflix'te yeni bir başarı yakaladı.

    .

    Rachel McAdams ve Channing Tatum'un unutulmuş romantik filmi "The Vow" (Aşk Yemini), vizyona girdikten 12 yıl sonra Netflix'te yeni bir başarı yakaladı.

    29 Ocak-4 Şubat haftasında Netflix'te tam 6,6 milyon saat izlenen ve toplam 3,8 milyon görüntüleme alan film, Netflix'in Global Top 10 sıralamasında, 6. sırada yer alan "Minyonlar" ile art arda 10 haftadır bu listede yerini koruyan, 8. sıradaki "Süper Mario Kardeşler Filmi" arasında hafta boyunca yedinci sırada yer aldı.

    Kim ve Krickitt Carpenter'ın gerçek hikayesinden ilham alan "The Vow", karısı ciddi bir araba kazası geçirdikten ve ciddi hafıza kaybı yaşadıktan sonra onun kalbini yeniden kazanmak için çok çalışmak zorunda kalan bir kocanın hikayesini konu alıyor.

    "The Vow", 2012'de vizyona girdiğinde de popüler ve başarılı bir filmdi. Sevgililer Günü hafta sonunda gişede 1 numaradan açıldı ve 30 milyon dolarlık bütçeyle dünya çapında 196 milyon dolar hasılat elde etti. Film, vizyona girdiği tarihte 1980'den bu yana en çok hasılat yapan sekizinci romantik drama filmi olmuştu. Ancak ticari başarısına rağmen eleştirmenlerden büyük ölçüde olumsuz eleştiriler aldı.

    "The Vow"un ve onun gibi birçok romantik dramanın unutulmasının nedeni büyük ölçüde bu olumsuz yorumlar oldu. Film, McAdams ve Tatum'un Nicholas Sparks'ın aynı adlı romanlarına dayanan geçmiş filmleri "The Notebook" ve "Dear John" ile olumsuz bir şekilde karşılaştırıldı. Bu tür romantik dramalar kesinlikle 2010'larda en parlak dönemini yaşasa da, o zamandan beri büyük ölçüde gözden düştüler, ancak belki "The Vow"un Netflix'teki başarısı onları geri getirebilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top