Hesabım
    Cillian Murphy "Peaky Blinders" Filmine Yeşil Işık Yaktı

    Bafta ve Oscar adayı oyuncu, Thomas Shelby rolünü yeniden canlandırmak istediğini söyledi.

    .

    Christopher Nolan'ın "Oppenheimer" filmindeki başrol performansıyla Oscar ve BAFTA ödüllerinde en iyi erkek oyuncu kategorisinde aday olan ve Altın Küre kazanan Cillian Murphy, küçük ya da büyük ekranda "Peaky Blinders"ın Thomas Shelby rolüne memnuniyetle geri döneceğini açıkladı.

    BBC Radio 4'ün Desert Island Discs programında Lauren Laverne ile kariyeri hakkında bir röportaj gerçekleştiren Murphy, "Anlatılacak daha fazla hikaye varsa ve Stephen Knight yapabileceğini bildiğim bir senaryo sunarsa orada olacağım" dedi, "Yani 50 yaşındaki Tommy Shelby'yi izlemek istiyorsak orada olacağım. Hadi yapalım."

    "Peaky Blinders" Filmi Hakkında Yeni Gelişme

    "Peaky Blinders"ın yaratıcısı Steven Knight geçtiğimiz ay, dizinin finali olarak tasarlanan uzun metrajlı film projesinin senaryosunu bitirmek üzere olduğunu ve planın bu filmi 2024'te çekmek olduğunu belirtmişti. Bu projenin dışında, Netflix'in iki yeni spin-off dizisi üstünde çalıştığı da biliniyor.

    Bunlardan biri, ana dizinin bitiminden onlarca yıl sonra 20. yüzyıl Boston'unda geçecek ve orijinal "Peaky Blinders" hikayesinin devamı olacak. Diğeri ise Shelby suç klanının reisi Polly Gray'i (Helen McCrory) merkeze alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top