Hesabım
    Marvel'ın "Fantastik Dörtlü" Kadrosu Açıklandı!

    "Fantastic Four" filminin yıldızları özel bir Sevgililer Günü paylaşımıyla duyuruldu.

    Disney

    Marvel Studios'un yeni Fantastik Dörtlü'sünün tam kadrosu resmen açıklandı. "Marvel'ın İlk Ailesi Sevgililer Günü'nüzü Kutlar" ifadesiyle yapılan özel bir paylaşımla; Reed Richards/Mr. Fantastic rolünde Pedro Pascal'ı, Sue Storm/Invisible Woman rolünde Vanessa Kirby'i, Johnny Storm/The Human Torch rolünde Joseph Quinn'i ve Ben Grimm/The Thing rolinde Ebon Moss-Bacharach'ı izleyeceğimiz kesinleşti.

    İlk kez Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olacak "Fantastic Four"daki karakterleri kimlerin canlandıracağı uzun zamandır tartışılıyor olsa da bu isimlerin hepsi son tahminlere kalmayı başarmıştı, hatta bazı söylentilerle kısmen doğrulanmıştı. Dolayısıyla sürpriz olmadı.

    Son aylarda söylentilere konu olan diğer oyuncular arasında, gezegeni yok eden kozmik karakter Galactus rolünde Javier Bardem ve Gümüş Sörfçü rolünde Anya Taylor-Joy da yer alıyordu ancak bu iki ismin filmde rol alıp almayacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yok.

    Jack Kirby ve Stan Lee'nin yarattığı karakterlere dayanan, senaryosunu Josh Friedman, Jeff Kaplan ve Ian Springer'ın kaleme aldığı filmi Matt Shakman yönetiyor.

    Marvel çizgi romanlarında Reed Richards olağanüstü uzunluklara esneyebiliyor, Sue Storm görünmez olabiliyor ve telekinetik güç alanları yaratabiliyor, Johnny Storm uçup ateşi kontrol edebiliyor ve Grimm yürüyen bir kaya yığınına dönüşebiliyor.

    20th Century Fox, bu karakterlere dayanan üç film yaptı ancak bunlar hayranları tatmin edemedi. Özellikle 2015 yılındaki yeniden başlatma son derece kötü eleştirilerin hedefi oldu. Karakterler MCU'ya ilk kez John Krasinski'nin canlandırdığı Reed Richards ile birlikte bir "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" filmiyle dahil oldu.

    Marvel Studios ayrıca "Fantastic Four"un 25 Temmuz 2025'te vizyona gireceğini duyurdu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top