Hesabım
    "Hatıran Yeter" Sinemalarda!

    Başrollerini Aytaç Şaşmaz, Belçim Bilgin, Sümeyye Aydoğan ve Burak Sevinç’in paylaştığı “Hatıran Yeter” sinemalarda..

    Başrollerini Aytaç Şaşmaz, Belçim Bilgin, Sümeyye Aydoğan ve Burak Sevinç’in paylaştığı “Hatıran Yeter” sinemalarda. Farklı yıllarda yaşanan iki etkileyici aşk hikâyesini konu alan Ömer Faruk Yardımcı imzalı “Hatıran Yeter”, 16 Şubat itibarıyla izleyicilerle buluştu.

    Usta yönetmen Ömer Faruk Yardımcı’nın hem senaryosunu kaleme aldığı hem de yönetmen koltuğunda oturduğu “Hatıran Yeter”, 80’lerde başlayıp günümüze uzanan etkileyici bir hikâyeyi konu alıyor. Kaçarak evlenen Zehra (Belçim Bilgin) ile Adem’in (Burak Sevinç) aşkı, oğulları Baha’nın (Aytaç Şaşmaz) dünyaya gelişiyle taçlanıyor. Ne var ki Baha henüz bebekken geçirdiği menenjit hastalığı neticesinde işitme yetisini kaybediyor. Yaşıtlarından çok daha zorlu bir çocukluk geçiren Baha’nın hayatı, kendisi gibi sağır ve dilsiz olan Leyla’yla (Sümeyye Aydoğan) tanışmasıyla değişiyor. Ancak bu aşkın önüne de büyük engeller çıkıyor.

    Rolleri için uzun süre işaret dili eğitimi alan iki oyuncu Aytaç Şaşmaz ve Sümeyye Aydoğan; büyük aşk yaşayan Baha ve Leyla karakterlerine hayat veriyorlar. Oyuncu kadrosunda Ferit Aktuğ, Gözde Çığacı, Furkan Kalabalık, Ayşegül Asar, Deniz Türkali ve Çağdaş Onur Öztürk gibi başarılı oyuncuların da yer aldığı, çekimleri Mudanya-Tirilye’de yapılan “Hatıran Yeter”, 16 Şubat’tan itibaren sadece sinemalarda.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top