Hesabım
    Marvel Studios'un "Blade" Çıkmazından Son Gelişmeler

    2019'da duyurulan ve bir türlü çekilemeyen film yine erteleniyor olabilir...

    Marvel Studios

    Mahershala Ali başrollü "Blade" filminin vizyona girmesini şimdiye kadar sabırsızlıkla bekleyen Marvel hayranlarının daha da sabırlı olması gerekebilir. Defalarca ertelenen filmin vizyon tarihi son olarak 7 Kasım 2025'e sabitlenmişti, ancak son raporlara göre 2026'ya ertelenebilir.

    İlk olarak 2019 yılında Comic-Con'da duyurulan film; COVID-19 pandemisi, yönetmen değişikliği, yeni senaristlerin projeye dahil olması, senaryonun birkaç kez yeniden yazılması, 2023 yazındaki Hollywood grevleri gibi nedenlerle bir türlü hayata geçirilemedi.

    Başlangıçta Kasım 2023'te vizyona gireceğine inanılan "Blade"in vizyon tarihi birden çok kez değişti şimdi, Jeff Sneider'ın bildirdiğine göre vizyon tarihi bir kez daha ileriye atılacak çünkü prodüksiyonda henüz ilerleme kaydedilmedi.

    Geçtiğimiz yıl, "Logan" senaristi Michael Green, hikayeyi hayata geçirmekle görevlendirilen altıncı yazar olarak görevi Nic Pizzolatto'dan devraldı. Daha önceki senaristler arasında Stacy Osei-Kuffour, Michael Starrbury ve Beau DeMayo vardı.

    Mahershala Ali'nin başlangıçta yazılan senaryolardan memnun olmadığı, ancak Michael Green'in son taslağından memnun olduğu bildiriliyor. Jeff Sneider da son günlerde Ali'nin projeden ayrıldığı yönündeki söylentilerin tamamen yanlış olduğunu, senaryonun sonunda Ali'nin "ileriye doğru rahatça hareket edebileceği" bir noktaya kadar şekillendiğini belirtiyor.

    Filmin yönetmen koltuğunda oturan Yann Demange, bu görevi, 2022'de çekimlerin başlamasına birkaç ay kala projeden ayrılan Bassam Tariq'ten devraldı.

    Marvel Studios, "Blade"in ertelenmesine dair resmi bir açıklama yapmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top