Hesabım
    Alex Garland İmzalı "Civil War"dan Yeni Fragman

    Kirsten Dunst başrollü film, ABD'nin iç savaşa sürüklendiği çarpıcı bir hikaye anlatıyor.

    A24, beğenilen "Ex Machina" ve "Annihilation" yazar/yönetmen Alex Garland'ın imzasını taşıyan yeni aksiyon gerilim filmi "İç Savaş"ın (Civil War) merakla beklenen ikinci fragmanını yayınladı.

    Senaryosu da Alex Garland tarafından kaleme alınan film, Amerika Birleşik Devletleri'nde çok da uzak olmayan bir gelecekte geçiyor ve bir yol filmi ile hicivli bir savaş filminin kombinasyonu olarak adlandırılıyor.

    Hikaye, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki on dokuz eyaletin birlikten ayrılmasıyla başlıyor. Artık 'Florida İttifakı' ve Kaliforniya ile Teksas'ı aynı tarafta gören 'Batı Kuvvetleri' de dahil olmak üzere farklı cepheler vardır ve aralarında savaş bölgesi fotoğrafçısı Kirsten Dunst'ın da bulunduğu bir aile, çılgına dönmüş ülkede yolunu bulmak zorundadır.

    Filmde Dunst'a eşlik eden isimler arasında Wagner Moura, Stephen McKinley Henderson, Cailee Spaeny, Karl Glusman, Sonoya Mizuno, Jonica T. Gibbs ve Jess Matney yer alıyor. Gregory Goodman, Andrew Macdonald ve Allon Reich, A24 ve DNA Films adına yapımcılığını üstlenecek.

    "İç Savaş" 19 Nisan'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top