Hesabım
    Vitruta Filmi "Quintet of Quirks" Yayında

    Pera'da günlük yaşam, topluluk olma ve arkadaşlık üzerine bir kısa film..

    .

    Yönetmenliğini Serra Duran Paralı'nın üstlendiği ve 484'ün yaratıcı ekibi tarafından hayata geçirilen "Quintet of Quirks" yayında. Vitruta için hazırlanan kısa film, Pera mağazası çevresindeki günlük yaşamı baz alarak, topluluk olma ve arkadaşlık kavramlarının özüne dair bir bakış sunuyor.

    Hareketli Pera mağazasının arka planına karşı, yolları beklenmedik şekilde kesişen iki çalışanın günlük yaşamını takip eden filmde; günlük yaşamın iniş çıkışlarıyla başa çıkmaya çalışırken; aşk, arkadaşlık ve topluluğu keşfedişlerinin hikayesi anlatılıyor. Mağazayı sıkça ziyaret eden tuhaf müşterilerden, işlerin düzgün bir şekilde yürütülmesini sağlayan sadık çalışanlara kadar, her karakter hikayeye kendi benzersiz bakış açısını getiriyor.

    Hikaye açıldıkça, izleyicilere insan ilişkilerinin güzelliğini vurgulayan sıcak ve kısa sahneler sunuluyor. Bir fincan kahve paylaşmak, birine yardımcı olmak veya sadece anlayışlı bir dinleyici olmak gibi davranışların çevrelerindekilerin yaşamları üzerinde derin bir etki bıraktığını anlatan kısa filme; 20 Şubat itibarıyla vitruta’nın resmi Youtube ve Instagram hesabından ulaşabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top